خرید فرش کاشان به قیمت درب کارخانه

همه افراد قبل از خرید یک کالا در مورد کیفیت و کارآیی آن صحبت می‌کنند و محصول مورد نظر را از ابعاد بسیاری بررسی می‌کنند . یکی از مهم‌ترین این موارد سوالاتی است که در مورد قیمت مطرح می‌شود ، کالای فرش هم از این قائله مستثنی نیست اما تفاوت آن با سایرین در کمبود اطلاعات جامعه است . خیلی از خریداران به علت پایین بودن آگاهی و عدم دسترسی به منابع معتبر در هنگام خرید دچار اشتباه شده‌اند ؛ برای مثال ممکن است فرش را از فروشگاهی با قیمت بالا تهیه کند در صورتی که این قیمت واقعی نبوده و به علت عدم تقارن اطلاعات داد و ستد شده است .

در کشور ما به دلیل وجود دلال و واسطه فراوان قیمت فروش کالاها بسیار بیشتر از بهای تمام شده آن‌ها ست به همین دلیل یکی از بهترین خریدها مراجعه به تولیدی ، کارخانه ‌ها یا عمده ‌فروشی‌ هاست . شهر کاشان به ‌عنوان شهری که بزرگ‌ترین صنعت نساجی را داراست ، بیشترین تعداد کارخانه و تولیدی فرش را نیز دارد و تمام افراد در تمام نقاط کشور به این امر واقف هستند . بسیاری از مشتریان ترجیح می‌دهند با حضور در مکان تولید ، دیدن انواع طرح و نقشه‌های موجود و به روز کارخانه ، گرفتن اطلاعات دقیق از مسئولین مربوطه خریدی مطمئن و البته ارزان قیمت انجام دهند .

از طرفی تولید کننده نیز تمایل دارد تا با فروش مستقیم فرش به مشتری یا به عبارتی با خرید فرش درب منزل هم رضایت و نظر مشتری را جلب کند و هم دست دلال و واسطه گر را از بازار کوتاه نماید . در ادامه در مورد قیمت فرش خصوصاً درب کارخانه توضیح خواهیم داد . ابتدا لازم است در مورد نحوه قیمت گذاری و عوامل موثر بر آن مواردی را ذکر نماییم . در این مقاله شما اطلاعاتی در مورد ویژگی های مهم خرید فرش کاشان به قیمت کارخانه را مطالعه می نمایید و بتوانید با کسب این اطلاعات به خرید فرش بپردازید .

۱- طریقه محاسبه قیمت فرش ماشینی

قیمت فرش ماشینی با توجه به سایز و ابعاد : بعد و اندازه مسئله مهمی است چراکه تعیین کننده میزان الیاف و زمان و انرژی بکار رفته برای تولید محصول نهایی است . به ‌طور مثال توان صرف شده برای بافت فرش ماشینی ۱۲ متر حدود دو برابر توان صرف شده جهت تولید بافت فرش ۶ متر است پس طبیعی است که قیمتی دو برابر نیز داشته باشد . پس یکی از عوامل تعیین کننده متراژ فرش است .

۲- قیمت فرش با توجه به تعداد شانه

ممکن است دو فرش با متراژ یکسان به علت تفاوت در تعداد شانه و تراکم قیمت‌های متفاوتی داشته باشند . هر چه تعداد شانه و تراکم بیشتر باشد بهای فرش نیز بیشتر خواهد بود و این رابطه کاملاً مستقیم است چرا که تعداد گره‌ ها و در نتیجه میزان الیاف مصرفی بیشتر خواهد بود . برای مثال یک فرش ماشینی ۷۰۰ شانه را در نظر بگیرید ، در هر متر عرض فرش تعداد ۷۰۰ گره وجود دارد اما در فرش ۱۲۰۰ شانه در هر متر عرض تعداد ۱۲۰۰ گره زده شده است ، این‌ چنین علت گران ‌تر بودن مشخص خواهد بود . متناسب با مکانی که فرش پهن خواهد شد باید انتخاب شود لازم نیست تمام قسمت‌ ها را با فرش متراکم بپوشانیم می‌توانیم با استفاده از فرشهای ۷۰۰ شانه و انتخاب درست برای مکان ‌های مختلف هزینه کمتر و مقرون به صرفه‌ تری پرداخت نماییم . عقلانی است که قسمت‌های پر رفت و آمد خانه از کف پوش ‌هایی با تراکم و شانه کمتر پوشیده شود .

۳- قیمت فرش با توجه به جنس الیاف

معمولاً جنس نخ تار و پود تمام بافته ‌ها مشابه و از پنبه و پلی استر است . اما نوع نخ خاب بسیار تعیین کننده خواهد بود ؛ هرچه جنس مرغوب تر باشد فرش گران‌ تر خواهد بود . در حال حاضر نخ ‌های اکریلیک از بهترین کیفیت برخوردار هستند . عدم پرزدهی ، ضد حساسیت و آلرژی و غیره از ویژگی‌ های بارز نخ اکریلیک است . این نوع الیاف طی عملیاتی به نخ اکریلیک هیت ست تبدیل می‌شود و چندین درجه از جنس های شیمیایی و نامرغوب موجود در بازار بهتر است . الیاف نایلونی بوی نفت یا پلاستیک می‌دهند ، ایجاد حساسیت کرده و حس نامطلوبی را به افراد منتقل می‌ کنند و بنابراین ارزان ‌تر از نخ با کیفیت و مرغوب اکریلیک خواهند بود .
تعداد رنگ به کار رفته ، طرح و نقشه بافته شده و غیره نیز از مواردی هستند که در تعیین قیمت نهایی فرش اثر دارند اما در مقایسه با عواملی چون شانه و تراکم ، نوع و جنس الیاف بکار رفته و ابعاد فرش اهمیت ناچیزی خواهند داشت .

تا این قسمت عوامل مهم و تأثیرگذار بر قیمت فرش توضیح داده شد . هر محصول پس از تولید با قیمت تمام شده که برگرفته از همان موارد مطرح شده در قسمت بالاست ، وارد خط فروش می‌شود حال هرچه تعداد واسطه‌ها و دلالان بیشتر شود قیمت فرش از بهای تمام شده فاصله بیشتری می‌گیرد . در بهترین حالت و عدم وجود هیچ نوع واسطه‌ای خریداران با مراجعه و خرید محصول مورد نظر از مکان تولید تنها و تنها هزینه مواد اولیه ، زمان صرف شده جهت بافت و مونتاژ یا تولید را می‌پردازند این نحوه کم خرج ترین و ارزان‌ترین نوع خرید در مورد هر محصولی است . حتی می‌توان از سایت‌های کارخانه جات نیز خریداری کرد و با یک پرداخت آنلاین نسبت به خریدی به قیمت درب کارخانه اقدام نمود اما باید بسیار دقت کرد تا سایت معتبر بوده و اطمینان حاصل نمود که مربوط به کارخانه مورد نظر است . مزیت حضور فیزیکی درب کارخانه نسبت به سایر روش‌ها علاوه بر اختلاف قیمت در گرفتن اطلاعات دقیق از خود بافنده است .

با قیاس قیمت ‌های موجود در سایت هر کارخانه با قیمت روز بازار می‌توان این اختلاف قیمت را که حاصل وجود خرده فروشان و واسطه‌ هاست ملاحظه کرد ، هم چنین دیدن دنیایی از طرح و رنگ یا به عبارتی روبرو شدن با تمام طرح‌ های موجود تنها با حضور درب کارخانه امکان خواهد داشت ، کارخانه فرش هایی بافته شده از تمام طرح‌ها و رنگ‌های موجود در نقوش مختلف را دارد که این امر برای مشتری بسیار شایان توجه خواهد بود . مزیت دیگر خرید درب کارخانه این است که اگر تمایل به تغییراتی در نقشه داشتید یا طرحی مد نظرتان بود که کارخانه در حال حاضر نداشت یا در بازار موجود نبود به راحتی می‌توانید سفارش دهید و در کمترین زمان ممکن آماده خواهد بود . ارسال رایگان از دیگر ویژگی خرید درب منزل است ، می‌ توان گفت تمام تولیدی‌ ها این امکان ویژه را برای فروش های درب کارخانه قرار داده‌ اند . حمل و نقل فرش بعد از خرید از فروشگاه علاوه بر هزینه بر بودن ، حجیم بودن محصول و نحوه مخصوص حمل که باید حتماً به شکل لوله شده باشد ، جزو سخت ‌ترین مراحل خرید است .

موارد مطرح شده به هیچ وجه به معنای زیر سؤال بردن عملکرد واسطه گران یا فروشندگان بازاری فرش نخواهد بود چراکه برخی از افراد به دلایل مختلفی از جمله عدم امکان دسترسی و مراجعه به درب کارخانه ، عدم آشنایی با تولیدی معتبر و قابل اعتماد و غیره تمایل دارند خرید خود را از طریق واسطه‌ها یا فروشگاه‌ها انجام دهند . لازم به ذکر است تقریباً تمام کارخانه جات بافت فرش ماشینی نمایندگی‌هایی به‌صورت فروشگاه و مغازه در تمام نقاط کشور دارند که خرید از آن‌ ها از هر نظر تفاوت چندانی با خرید فرش از درب کارخانه  نخواهد داشت و از نظر قیمت مزایای اقتصادی مربوط به خود را دارد . در این گفتار سعی شد در حیطه قیمت فرش ماشینی و خرید درب کارخانه که بهترین نوع است ، صحبت شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *